Hjem » Om meg

Om meg

Heimbaka ble dannet av meg Irene Sødahl Ulfsnes, høsten 2019. Det startet med et bakeriutsalg der jeg tok mot bestillinger og hadde dropin utsalg på hobbybasis ved siden av jobben som kokk. Den første salgsdagen var i Kallhammarn i oktober 2019 og siden har jeg baket ca. 1-2 gang i måneden.

I februar 2021 ble det bestemt nedbemanning på arbeidsplassen min, og jeg fikk dermed mulighet til å satse mer bakeri, og Heimbaka går fra hobbybakeri og enkeltmannsforetak til AS. Dermed starter hjulet å spinne og jeg bestemmer meg for å satse fullt på Heimbaka AS. Etter hvert dukker også det perfekte lokalet for videre drift opp for leie, den gamle Best stasjonen på Kjelklia.

Lokalet ble pusset opp og vi åpnet døra for fullt 1.Juni. 2021. Da med åpen butikk på hverdagene fra kl. 07.30 til 16.30. Det vil fortsatt være mulig å bestille i forkant både på Facebook, telefon og mail.

På Kjelklia vil du få kjøpt nybaket brød, småbakst, is, drikke og lunsjmat. Vi har ett lite koselig lokale med noen sitteplasser og er det fint vær ute kan paviljongen benyttes.

Fra Januar 2023 startet vi levering av lunsjmat til de lokale butikkene i Aure🤩 Vi leverer til Coop extra, Bunnpris, Coop marked Foldfjorden og Matkroken Kjørsvikbugen.

Vi er idag 2 ansatte som jobber hver dag pluss at vi har noen dyktige tilkallingsvikarer som stiller opp å jobber litt på Lørdager👍

Kom inn å kjøp deg noe godt da vel🙏

Velkommen innom Heimbaka på Kjelklia!