Hjem » Om meg

Om meg

Heimbaka ble dannet av meg Irene Sødahl Ulfsnes, høsten 2019. Det startet med et bakeriutsalg der jeg tok mot bestillinger og hadde dropin utsalg på hobbybasis ved siden av jobben som kokk. Den første salgsdagen var i Kallhammarn i oktober 2019 og siden har jeg baket ca. 1-2 gang i måneden.

I februar 2021 ble det bestemt nedbemanning på arbeidsplassen min, og jeg fikk dermed mulighet til å satse mer bakeri, og Heimbaka går fra hobbybakeri og enkeltmannsforetak til AS. Dermed starter hjulet å spinne og jeg bestemmer meg for å satse fullt på Heimbaka AS. Etter hvert dukker også det perfekte lokalet for videre drift opp for leie, den gamle Best stasjonen på Kjelklia.

Lokalet pusses nå opp og jeg håper å kunne komme i gang i slutten av mai, eller senest i starten av juni. Da med åpen butikk på hverdagene fra kl. 07.30 til 16.30. Det vil fortsatt være mulig å bestille i forkant både på Facebook, telefon og mail.

På Kjelklia vil du få kjøpt nybaket brød, småbakst, is, drikke og lunsjmat. Det vil bli en koselig liten møteplass, med enkel og god servering! Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Velkommen innom Heimbaka på Kjelklia!